Misterioasele energii telurice din România
5 (2)

V-ați gândit că între megaliții din România și culoarele energetice poate exista o legătură? Forme stranii risipite pe tot cuprinsul României, gigantice concentrări născute din străfundul pământului, au născut multe întrebări cu privire la originea lor.

Banner WhatsApp Comunicare
YouTube Logo

S-au pus multe întrebări cu privire la faptul dacă între Sfinxul din Carpați și cel din Egipt există o legătură. Fenomene ciudate se produc în Bucegi. Apar curcubeie fără să fie ploaie, bubuituri sub Crucea de pe Caraiman sau holograme.

S-a spus că în Carpați există o altă lume, o energie extraordinară între pământ și cosmos. Totul se înscrie în interiorul unui triunghi gigantic legat prin măruntaiele munților. El începe în Cheile Parângului, chiar la intrarea în Polovragi, peștera fără capăt al lui Zamolxis, cea care străbate munții cale de 10 kilometri până în celălalt vârf al triunghiului magic, la Orăștie, în marginea Sarmisegetusei, și se sfârșește sub ochiul Sfinxului, pe enigmaticul platou al Bucegilor.

Bioenergetic, se consideră că Pământul este o formațiune specifică având structura unui cristal, cu linii geoenergetice care se întretaie, se leagă în noduri și se modifică sub influența proceselor geofizice și cosmice.

Misterioasele energii telurice din România

Aceste linii energetice sunt numite linii de putere. Ele îmbracă Terra ca o carcasă, un câmp energetic prelungit către spațiul astral.
Conform măsurătorilor radiestezice, radiațiile geoenergetice sunt amplificate, după legi necunoscute și neelucidate încă, și ating forța maximă în anumite locuri de pe suprafața Pământului.

Descoperă România :   Bizare anomalii și fenomene inexplicabile în Munții Metaliferi

Dacă ar putea fi văzute, ar arăta ca un fel de torente ascendente de energie, care iau naștere în magma din adâncurile pământului. Aceste radiații au o direcție verticală. Sunt comparabile cu razele laser, străbat orice material cunoscut, cu aceeași intensitate, fără să se împrăștie, și sunt cunoscute sub numele de curenți de inteligență.

Locurile în care biocurenții inteligenți ai Terrei se întâlnesc cu emisiile energetice cosmice de aceeași valoare sunt considerate puncte privilegiate. Exact în acele locuri se produc fenomene inexplicabile.

În aceste puncte se află megaliți antropomorfi, stânci ciudate cu forme de neînțeles, cărora nimeni nu le cunoaște originea, toate destinate parcă să rămână un mister.

Aceste forme sunt numite copii pământului. Cea mai misterioasă formă din Carpați rămâne Sfinxul, megalitul aflat la 2000 de metri înălțime și care seamănă tulburător cu Sfinxul din Egipt.

Dintotdeauna oamenii s-au întrebat dacă uriașa formă de piatră este efectul eroziunii sau este o lucrare făcută de mâna omului?
Nu există niciun indiciu care să ducă la un răspuns. E destul de dificil să crezi că vântul și ploile au putut săpa o stâncă astfel încât să reprezinte un cap omenesc.

Și dacă el a fost înălțat de oameni, cine erau aceștia și când l-au înălțat? Vârful Omu este o altă enigmă. În jurul vârfului apar la anumite intervale de timp, conuri de lumină albe care se rotesc, inele compacte de nori. Aici s-au înregistrat semnale radio, dar venite nu din aer, ci din interiorul muntelui.

Descoperă România :   Marele ceas solar din Rotonda de la Geoagiu

Măsurătorile arată un nivel energetic nemaiîntâlnit nicăieri, un câmp care amplifică dincolo de a înțelege orice percepție extrasenzorială.

Dincolo de munți, se află peștera Polovragi, peștera fără capăt. Pe un platou, în apropierea peșterii s-au descoperit patru inscripții într-o limbă pe care n-a descifrat-o nimeni. Se spune că este limba de început, a vechilor neamuri stră-românești.

Comentariul tău
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]
(Visited 979 times, 1 visits today)

Click pe X pentru a inchide .