“Testamentul Zeilor Dunăreni” – filmul ce rescrie istoria europeana
5 (3)

Nu o să mai treacă mult până când Civilizația Sumeriană va fi înlocuită de Civilizația Dunăreană în rolul de primă mare cultură a lumii – cea în care s-a născut scrierea.

Chiar dacă astăzi se duce o luptă crâncenă între susținătorii dogmei oficiale și cercetătorii care spun că istoria Europei ar trebui rescrisă, în sensul restabilirii adevărului, ea va fi câștigată în cele din urmă de noua viziune asupra istoriei străvechi – cea care spune că spațiul carpato-danubiano-pontic este Vatra Vechii Europe.

"Testamentul Zeilor Dunăreni” - filmul ce rescrie istoria europeana

În filmul pe care îl puteți urmări mai jos veți putea descoperi lucruri uimitoare despre Cultura Dunăreană din Vechea Europă.

Atât la nordul Dunării cât și la sudul marelui fluviu, s-a dezvoltat o cultură sedentară extraordinară, care nu cunoștea războaiele, cu o vechime de 7.000-8.000 de ani. Parte din aceasta, Tăblițele de la Tărtăria și restul sutelor de semne apaținând culturii Turdaș – Vinca, îi fac pe tot mai mulți să considere că înainte cu 2.000 de ani ca sumerienii să existe, aici se puneau bazele primei scrieri din lume.

Despre celelalte lucruri impresionante născute de oamenii acelor vremuri, veți afla mai multe vizionând acest film.

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 5]
Comentariul tău
(Visited 523 times, 1 visits today)

One thought on ““Testamentul Zeilor Dunăreni” – filmul ce rescrie istoria europeana

  1. Noi sintem EXTRATERESTI ,care am crezut ca daca merge bine experimentul in laborator va merge si la o scara mare pe o planeta depilda ,Acum 4 milioane de ani am fost cu toti deacord sa incepem acest experiment ,am fost euforici fericiti ca vom face o noua rasa cu calitati esceptionale ,Ddar dezastrul il vedeti si voi ,Nu inteleg ce sa intimplat cu cei care trebuia sa protejeze acest experiment de alti extrateresti ????,E CLAR EU VREU SA RENUNT CHIAR DACA TREBUIESA TREACA ALTI4 MILIOANE DE ANISA REVIN LA FORMA INITIALA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Click pe X pentru a inchide .