Leacuri băbeşti pentru dureri de dinţi şi cap
0 (0)

Banner WhatsApp Banner WhatsApp

WHATSAPP

Migrenele sau durerile de dinţi vă pot strica ziua, mai ales dacă apar din senin şi nu puteţi să vă duceţi imediat la medic. Nu intraţi în panică, pentru că leacul se află mai aproape decât credeţi, chiar în cămară.

Consumul de ceapă poate ameliora durerea cumplită de cap. Sub straturile de foi, ceapa conţine uleiuri eterice puternic mirositoare, cu acizi, vitamine şi multe alte substanţe active. Ceapa este aliat de nădejde în cazul migrenelor, ea tratând cu succes durerile insuportabile de cap. În cazul în care vă confruntaţi cu o astfel de situaţie, tăiaţi ceapa rondele şi aplicaţi comprese în zona cefei, dar şi pe tâmple.

Ardeiul alungă durerea de dinţi. Durerile de dinţi sunt deseori foarte puternice şi de cele mai multe ori întâlnirea cu medicul stomatolog nu se poate face imediat. Pentru a alina durerea, striviţi un ardei iute şi aplicaţi zeama acestuia direct pe dinte. Atenţie, însă, nu folosiţi metoda decât dacă sunteţi obişnuit cu usturimea provocată de ardei. În caz contrar, apelaţi la usturoi. Mestecaţi un căţel de usturoi mai multă vreme, în dreptul dintelui cu probleme.

Morcovii sunt recomandaţi pentru durerile de stomac. Morcovii sunt bogaţi în vitamina A, de aceea ajută la orice problemă a pielii, însă acţionează şi împotriva bolilor de stomac. Dacă suferiţi de o gastrită supărătoare, morcovii calmează durerile de stomac. Preparaţi un suc din 150 g morcovi, la care trebuie să adăugaţi apă şi miere şi beţi de trei ori pe zi.

Descoperă România :   Vămile văzduhului, un mit care vine din vechime

Cartofii ameliorează durerile de spate. Durerile de spate se tratează cu cartofi fierţi în coajă. Aceştia îmbunătăţesc circulaţia şi relaxează musculatura. Aveţi nevoie de cartofi, pe care îi fierbeţi în coajă, şi o pânză în care să puneţi cartofii zdrobiţi. “Sacul” se pune cât mai fierbinte pe spate, se acoperă cu un prosop şi o pătură şi se lasă să acţioneze până ce se răcesc cartofii.

Comentariul tău
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
(Visited 55 times, 1 visits today)